Connect with us

technokrata

Exkluzív: BenQ-Siemens SL91 – szupertitkos csúcsmobil

Kütyük

Exkluzív: BenQ-Siemens SL91 – szupertitkos csúcsmobil

Van szerencsénk bemutatni Olvasóinknak a BenQ Mobile egyik legfrissebb, hivatalosan még be sem jelentett mobil készülékét.

Az Onyx fejlesztési kódnevű telefon előreláthatólag BenQ-Siemens SL91 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban, és ˝személyében˝ egy minden hájjal megkent, nagy tudású, igazi multimédiás csúszkamobilt köszönthetünk.

A csukott állapotban 89x47x23 milliméteres méretekkel rendelkező újdonságban egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul lakozik, de ezenkívül természetesen 3G hálózatokban is használható a telefon. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlójú TFT kijelző gondoskodik, mely egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontásáról, másrészt pedig 16,7 millió színárnyalatáról ismerszik meg.

A BenQ-Siemens SL91 igazi érdekessége az újgenerációs kezelőszervben rejlik. Az egyelőre igen csak titokzatos, Force Sensitive Resistor (FSR) névre keresztelt megoldást valahogy úgy kell elképzelni, mint egy érintésérzékeny kijelzőt, melyen virtuális gombok jelennek meg. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, ennek az 1,3 colos képátlójú kijelzőnek 120×160 pixeles felbontása és 262 ezer színárnyalata van.

A videófelvevős digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 3,2 megapixeles fotók készíthetők, a kellő élességről pedig autofókusz funkció gondoskodik. A 300 órás készenléti, illetve 4,5 órás beszélgetési idejű telefon kapcsán említést érdemel továbbá a sztereó FM rádió, a hetvenkét szólamú polifonikus hangzás, a fejlett zenelejátszó alkalmazás (MP3, AAC+, RealAudio), a Bluetooth kontroller, a WAP 2.0 böngésző, az e-mail kliens, a 64 MB-os belső memória, illetve a microSD (TransFlash) bővíthetőség.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle