Connect with us

technokrata

Webkamerás videocsere

Kütyük

Webkamerás videocsere

Együttműködik a Logitech és a YouTube.

A Logitech bejelentette, hogy marketing együttműködési megállapodást írt alá a YouTube videómegosztó internet oldallal, így a Logitech QuickCam webkamerák felhasználóinak ezentúl egyszerűbb lesz videókat feltölteniük a világ legnagyobb szórakoztató videókat bemutató internetes oldalára. A Logitech tervei szerint a Logitech QuickCam szoftverének következő generációjában már közvetlen hivatkozás lesz a YouTube.com címére, amiért cserébe a YouTube hivatalos partnereként hirdeti majd a Logitech nevét.

Logitech QuickCam webkamerák tulajdonosai eddig összesen 5 millió Video Effects kiegészítőt és figurát töltöttek le maguknak a Logitech.com oldalon lévő 140 különböző lehetőségből. A letölthető készletet minden hónapban újakkal egészítik ki, amik a szezon nagyobb eseményeinek és ünnepeinek hangulatához illeszkednek. Ebben a hónapban például – a YouTube felhasználók folyamatos igényeit kielégítendő – a Labdarúgó Világbajnokság jegyében kerültek fel újdonságok.

˝A tavaly megjelent a Logitech Video Effects szoftverünket azoknak a felhasználóknak szántuk, akik szórakoztató és kreatív módon szeretnék vizuálisan kifejezni magukat webkamerájuk segítségével.˝ – mondta Gina Clark, a Logitech internetes kommunikáció részlegének marketing-alelnöke – ˝A YouTube felhasználásának elképesztő növekedése azt mutatja, hogy a video-kommunikáció következő generációjához érkeztünk, amit mi önkifejezés (Personal Expression) néven emlegetünk.˝

A Logitech új, nyár végétől letölthető QuickCam szoftverében ikonvezérelt felületen lehet majd megváltoztatni a kamera beállításait, elindítani a videotelefon alkalmazásokat, bekapcsolni a Logitech Video Effects kiegészítést, valamint videókat rögzíteni. A felületen lesz egy blog/megosztás oldal is, amin keresztül gyorsan elérhetővé válik a YouTube világa.

A YouTube segítségével az emberek könnyedén feltölthetik videóikat, és megmutathatják azokat másoknak is. A vállalat weboldala jelenleg napi 50 millió videoletöltést szolgál ki, és több mint 65.000 új videoklipet töltenek fel rá naponta.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák