Connect with us

Hirdetés

technokrata

Webkamerás videocsere

Kütyük

Webkamerás videocsere

Együttműködik a Logitech és a YouTube.

A Logitech bejelentette, hogy marketing együttműködési megállapodást írt alá a YouTube videómegosztó internet oldallal, így a Logitech QuickCam webkamerák felhasználóinak ezentúl egyszerűbb lesz videókat feltölteniük a világ legnagyobb szórakoztató videókat bemutató internetes oldalára. A Logitech tervei szerint a Logitech QuickCam szoftverének következő generációjában már közvetlen hivatkozás lesz a YouTube.com címére, amiért cserébe a YouTube hivatalos partnereként hirdeti majd a Logitech nevét.

Logitech QuickCam webkamerák tulajdonosai eddig összesen 5 millió Video Effects kiegészítőt és figurát töltöttek le maguknak a Logitech.com oldalon lévő 140 különböző lehetőségből. A letölthető készletet minden hónapban újakkal egészítik ki, amik a szezon nagyobb eseményeinek és ünnepeinek hangulatához illeszkednek. Ebben a hónapban például – a YouTube felhasználók folyamatos igényeit kielégítendő – a Labdarúgó Világbajnokság jegyében kerültek fel újdonságok.

˝A tavaly megjelent a Logitech Video Effects szoftverünket azoknak a felhasználóknak szántuk, akik szórakoztató és kreatív módon szeretnék vizuálisan kifejezni magukat webkamerájuk segítségével.˝ – mondta Gina Clark, a Logitech internetes kommunikáció részlegének marketing-alelnöke – ˝A YouTube felhasználásának elképesztő növekedése azt mutatja, hogy a video-kommunikáció következő generációjához érkeztünk, amit mi önkifejezés (Personal Expression) néven emlegetünk.˝

A Logitech új, nyár végétől letölthető QuickCam szoftverében ikonvezérelt felületen lehet majd megváltoztatni a kamera beállításait, elindítani a videotelefon alkalmazásokat, bekapcsolni a Logitech Video Effects kiegészítést, valamint videókat rögzíteni. A felületen lesz egy blog/megosztás oldal is, amin keresztül gyorsan elérhetővé válik a YouTube világa.

A YouTube segítségével az emberek könnyedén feltölthetik videóikat, és megmutathatják azokat másoknak is. A vállalat weboldala jelenleg napi 50 millió videoletöltést szolgál ki, és több mint 65.000 új videoklipet töltenek fel rá naponta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés