Connect with us

technokrata

Hazánkban a BenQ-Siemens EF81: minőségi 3G mobil

Kütyük

Hazánkban a BenQ-Siemens EF81: minőségi 3G mobil

A felsőkategóriás, UMTS-hálózaton is működő EF81 minőségi anyagaival és kidolgozásával, valamint az üzleti és szórakoztató funkciók széles tárházával tűnik ki – immár a magyar piacon is.


A rendkívül vékony BenQ-Siemens EF81 mobiltelefon az új BenQ-Siemens márka ˝zászlóshajója˝. A készülék mindössze 15,9 milliméter vastag, és valamennyi UMTS-funkcióval rendelkezik. Az exkluzív mobiltelefon két nagyméretű kijelzővel és a videotelefonálást megkönnyítő elforgatható kamerával is rendelkezik.

Az ultravékony forma mellett a minőségi anyagok használata és a letisztult vonalvezetés egyaránt rabul ejti a tekintetet. A fényképek és a videók készítését 2 megapixeles, 5-szörös digitális zoom-mal rendelkező kamera teszi lehetővé. A gyors UMTS-kapcsolaton keresztül videohívások bonyolíthatók le, valamint zenei felvételek és mozgóképek is letölthetők vagy lejátszhatók. A beépített médialejátszó az összes népszerű fájlformátumot támogatja (MP3, ACC++, MPEG4, RealVideo 8/9, h.263 és 3GPP). Mindezeken felül 64 MB belső memória és a tárhelyet akár 1 GB-ra növelő microSD kártya gondoskodik arról, hogy megfelelő mennyiségű memória álljon rendelkezésre a fotók és videók elmentéséhez.

A kártyafüggetlen BenQ-Siemens EF81 készülék már kapható a hazai kiskereskedelemben, a mobilszolgáltatók üzleteiben pedig a nyár folyamán lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek