Connect with us

technokrata

Fémburkot kap a Motorola Q kommunikátor

Kütyük

Fémburkot kap a Motorola Q kommunikátor

Egy most megjelent új kiegészítő termék révén immár garantált a Motorola Q ütésvédelme.


A Brando Workshops által kifejlesztett Metal Q Enclosure úgynevezett repülőgép alumíniumból készül, mely egyrészt erősebb, másrészt pedig könnyebb, mint a hagyományos alumínium. A két különböző színárnyalatban (ezüst és fekete) kapható spéci borítást kézzel szerelik össze – a termék ára 28 dollár (6 ezer forint).

Az új kommunikátor hagyományos kialakítással bír, legfontosabb ismertetőjele pedig a teljes értékű QWERTY billentyűzet. Az operációs rendszer szerepét ezúttal a Microsoft vadonatúj mobil szoftvere, a Windows Mobile 5.0 tölti be, mely optimalizálva van többek közt a Microsoft Exchange 2003-mal történő együttműködésre.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontással rendelkezik, 16 bites színmélységének köszönhetően pedig több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép egy 1,3 megapixeles képszenzorra épül, így segítségével maximum 1.280×960 pixeles felbontású fotókat lehet készíteni. Ezenkívül pedig természetesen a vaku, illetve az MPEG4 videórögzítési funkció sem hiányzik a szolgáltatási körből.

A Moto Q-ban 64 MB belső memória teljesít szolgálatot, a telefon bővítőslotjába pedig miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat lehet behelyezni. A gyári csomagban egyébként egy 128 MB kapacitású kártyát találunk majd.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésre képes, GPRS Class 10 (4+1/3+2 időrés) és EDGE kompatibilis smartphone 116 milliméter hosszú és 63 milliméter széles, vastagsága pedig alig 11,5 milliméter. Említést érdemel továbbá a Bluetooth támogatás, az MP3/AAC lejátszó alkalmazás, valamint a miniUSB interfész.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek