Connect with us

technokrata

Élőfotókon a BenQ-Siemens M81 strapamobil

Kütyük

Élőfotókon a BenQ-Siemens M81 strapamobil

Íme néhány élőfotó a BenQ Mobile hivatalosan június közepén bejelentett legújabb strapamobiljáról, a BenQ-Siemens M81-ről.

A mobiltelefon divatos, strapabíró, műanyag és gumi borításának köszönhetően nemcsak külsőre tetszetős, hanem megbízható, stabil fogást is biztosít, és védi a telefont az ütésektől is. Az ütésálló TFT-kijelző (262.144 szín, 132×176 pixel) még erős fényviszonyok mellett is lehetővé teszi a képernyő leolvasását. A videofunkcióval ellátott 1,3 megapixeles kamera számos multimédiás funkciót kínál, (a beépített LED-vaku segítségévelÖ kül- és beltéri fotók készíthetőek. Az M81-gyel bárki egyszerűen létrehozhat videó csengőhangokat, az adatok pedig az EDGE-nek köszönhetően azonnal letölthetőek (szolgáltatótól függően).

Az M81 beépített zenelejátszóval és sztereó fülhallgatóval (a gyári csomag része) rendelkezik, melyek lehetővé teszik, hogy a felhasználó bárhol hallgathassa kedvenc zenéit; a cserélhető microSD kártyák pedig további lehetőséget biztosítanak a zenehallgatáshoz. A Jentro által előtelepített offboard navigáció segít a tájékozódásban; a GPS-vevővel együtt (nem a gyári csomag része) pedig az M81 egy tökéletesen felszerelt navigációs rendszernek felel meg. Ugyancsak plusz szolgáltatás az időjárás-előrejelző alkalmazás is. A zseblámpaként is használható beépített vaku pedig a sötétben való eligazodást segíti.

Az M81 olyan játékprogramokat tartalmaz, mint a ˝Streetball˝, vagy a ˝Stack Attack Advanced˝. A számítógéppel szinkronizálható beépített szervező segít nyomon követni a napi feladatokat és megbeszéléseket. Az eredeti tartozékként kapható Bluetooth sztereó fülhallgató segítségével távirányítással működtethető az összes zenei funkció, a fülhallgatón keresztül például megállítható a zene, ha éppen egy bejövő hívás érkezik. A BenQ-Siemens M81 a Bluetooth autós kihangosítók széles körét támogatja, melyek eredeti tartozékként kaphatók. A HKW-100 Bluetooth egyszerű autóskészlet – mely külső mikrofont tartalmaz – könnyedén rácsatlakoztatható az autó szivargyújtójára.

A BenQ-Siemens M81 várhatóan 2006. októbertől lesz kapható a hazai üzletekben, grafitszürke és/vagy acélkék színekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp