Connect with us

technokrata

Szétnyitható és el is forgatható az új mobil

Kütyük

Szétnyitható és el is forgatható az új mobil

A Sanyo legújabb szétnyitható mobiltelefonjának fedlapját nem csak felhajtani lehet, hanem akár el is lehet forgatni 180 fokkal, majd pedig így, kifelé fordítva visszacsukni.


A japán gyártó új kagylótelefonjából ennek megfelelően ki is spórolták a kiegészítő külső kijelzőt, mondván, hogy a nagyméretű belső display bármikor könnyen kifordítható a külső oldalra. A 2,4 colos képátlóval rendelkező, TFT alapokon nyugvó folyadékkristályos kijelző egyébként 240×320 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A harmadik generációs (3G) mobil hálózatokban is használható Sanyo W33SA csukott állapotban 105 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 27 milliméter vastag. Tessék megkapaszkodni: a telefon nem kevesebb mint 150 grammot nyom a mérlegen!

A videófelvevő funkciós beépített digitális fényképezőgép lelke egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS képszenzor, a belső memória pedig miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal bővíthető. A sztereó FM rádiós készülék egy feltöltéssel maximum 210 perces beszélgetési időt biztosít a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek