Connect with us

technokrata

Hölgyeknek szánt spéci mobiltelefon újdonság

Kütyük

Hölgyeknek szánt spéci mobiltelefon újdonság

Egy most megjelent új mobiltelefon nem csak designjával, hanem egyedi szolgáltatásaival is azon van, hogy meghódítsa a hölgy vásárlók szívét.


A CKT 6689 egy kifejezetten a gyengébbik nem képviselői számára fejlesztett készülék: a piros színvilágú telefon alaposan lekerekített designt tudhat magáénak, ezenkívül pedig kis mérete és tömege révén bármely kis női táskában könnyedén elfér.

A mobilra gyárilag telepítve van egy speciális testtömeg index számító szoftver, melynek segítségével pillanatok alatt leellenőrizhető, hogy a felhasználó tömege ideális-e, avagy esetleg fogynia kellene egy keveset. Korábban Samsung telefonokon találkoztunk menstruációs naptárral és most ezen a modellen is helyet kapott egy ilyen alkalmazás.

A külső színes kijelző alatt három dedikált zenegombra lehetünk figyelmesek – ezeknek köszönhetően a zenei funkciók eléréséhez nem feltétlenül kell szétnyitni a telefont. A digitális fényképezőgép modul 2 megapixeles felbontású, így segítségével akár 1.600×1.200 képpontos fotókat is készíthetünk. Az integrált memória miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.

Az egyelőre csak Ázsiában kapható CKT 6689 pontos ára ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle