Connect with us

Hirdetés

technokrata

4 vadiúj LG csokimobil érkezik Európába

Kütyük

4 vadiúj LG csokimobil érkezik Európába

Sikerült friss információkat szereznünk az LG Electronics európai csokimobil terveivel kapcsolatban.


Ezek szerint a dél-koreai gyártó a közeljövőben négy újabb ˝Chocolate Phone˝-t kíván bevezetni az európai piacokon. Az első két újdonság nem más, mint a Londonban május elején – hazánkban pedig június első napjaiban – bemutatkozott első európai csokitelefon, a KG800 két új színváltozata, melyek közül az egyik fehér, a másik pedig pink színben pompázik. A harmadik újdonság a Black Label névre keresztelt exkluzív csokitelefon (KV6000), mely elsősorban aranyszínű betéteiről, QVGA kijelzőjéről és 512 MB kapacitású (bővíthető) memóriájáról ismerszik meg.

A negyedik új LG készülék a várakozások szerint teljesen megújult designt kap és minden korábbinál szélesebb szolgáltatási körrel fog rendelkezni. Ez a talán még ebben a hónapban bejelentésre kerülő, egyelőre meglehetősen titokzatos készülék minden bizonnyal már 3G kompatibilis lesz.

Az LG KG800 két új színváltozata az Egyesült Királyságban már ebben a hónapban kapható lesz, Magyarországon viszont legjobb esetben is csak karácsony tájékán esedékes a fehér és pink KG800 bemutatkozása. A Black Label modell előreláthatólag a harmadik negyedév legvégén debütál majd Angliában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés