Connect with us

technokrata

Ütőképes PDA-mobil újdonság – Wi-Fi-vel

Kütyük

Ütőképes PDA-mobil újdonság – Wi-Fi-vel

A szingapúri székhelyű Qool Labs nagyjából a Qool Icon-nal egy időben mutatta be másik friss újdonságát, a Qool Lite-ot.


Ez a kéziszámítógép-mobiltelefon öszvérnek tekinthető készülék a tavalyi esztendőben debütált QDA Oh közvetlen utódjának tekinthető. Az egyik legfontosabb előrelépés, hogy nagyobb teljesítményű processzor került a masinába, egész konkrétan egy 520 MHz-es frekvencián dohogó Intel XScale PXA270-es mikrochip.

További fontos újdonság, hogy a beépített kamera révén immár akár 2 megapixeles felbontásban is fotózhatunk, illetve, hogy a készülék már Wi-Fi kontrollerrel is fel van vértezve. Míg a korábbi modell miniSD memóriakártyákat fogadott, addig az újdonságba egy SDIO kompatibilis bővítőslotot terveztek a fejlesztők.

A hagyományos kialakítású, érintőkijelzős Qool Lite 114 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 18,7 milliméter vastag – a tömeg egyelőre ismeretlen. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul mellett említést érdemel még a GPRS Class 10 támogatás, a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel, illetve a 64 MB RAM és 128 MB flashmemória.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom