Connect with us

technokrata

4 megapixeles CCD kamerás brutálmobil

Kütyük

4 megapixeles CCD kamerás brutálmobil

A Qool Labs egy nagy felbontású kamerával felvértezett új kommunikátorral kíván megjelenni a piacon.


A szingapúri székhelyű gyártó új fejlesztése nem más, mint egy Microsoft Windows Mobile 5.0 operációs rendszert futtató, hagyományos kialakítású készülék, melyen sem hagyományos, sem QWERTY kiosztású billentyűzetet nem találunk – az adatbevitelről az érintőkijelző és a kézírásfelismerő technológia gondoskodik. A kijelző alatti híváskezelő gombok és a navigomb egyébként egyértelműen a Motorola RAZR design szellemében fogant.

A Qool Icon egyike azon első új kommunikátoroknak, melyek szakítva az eddigi hagyományokkal, nem CMOS, hanem CCD képérzékelős digitális fényképezőgép modult tudhatnak magukénak. Az Iconba szerelt képszenzor ráadásul 4 millió képpontot tartalmaz, hasonlóan a Lenovo nemrégiben bejelentett ET980-as modelljéhez. A sötétben történő fotózást természetesen vaku segíti.

A kereskedelmi forgalomban valamikor 2006 végén bemutatkozó Qool iCon TFT kijelzője 2,4 colos képátlón 240×320 képpontot (QVGA) vonultat fel, a wireless technológiák közül pedig a Bluetooth-t (A2DP) és a Wi-Fi-t támogatja a készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek