Connect with us

technokrata

T-Mobile Sidekick 3: a legújabb kommunikátor

Kütyük

T-Mobile Sidekick 3: a legújabb kommunikátor

A hazánkban nem igazán ismert, ám a világ más részein nagy népszerűségnek örvendő T-Mobile Sidekick készüléknek megérkezett a legújabb kiadása.


A Sharp által kifejlesztett Sidekick 3 (PV200) egy 130 milliméter hosszú, 59 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 182 gramm tömegű kommunikátor, melynek kijelzője elcsúsztatható, és ily módon varázsolható elő, a mindaddig rejtett, QWERTY kiosztású billentyűzet.

A háromsávos GSM modullal ellátott T-Mobile Sidekick 3 a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS-t és az EDGE-et támogatja, a 3G-t sajnos nem. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatú, a CMOS képszenzoros digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk.

A 64 MB RAM és 64 MB flashmemóriát felvonultató telefon bővítőslotja miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat eszik. Ezenkívül szólnunk kell még a Bluetooth 2.0 kontrollerről, az MP3 lejátszó alkalmazásról, a teljes értékű webböngészőről, a 4,5 órás beszélgetési időről, illetve a 72 órás készenléti időről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák