Connect with us

technokrata

Nemzetközi online fényképverseny

Kütyük

Nemzetközi online fényképverseny

Amatőr fotópályázat a Symantec weboldalán.

A nyárral együtt elérkezett a fotószezon is, számtalan vissza nem térő pillanatot örökítenek meg a digitális kamerák a vakáció ideje alatt. A Symantec arra buzdítja a felhasználókat, hogy élményeiket osszák meg az egész világgal a Norton Save & Restore internetes oldalán keresztül, ezért nemzetközi fotópályázatot hirdet, amelyre amatőr fotósok nevezhetik be képeiket öt kategóriában. Kategóriánként a fődíj egy nagyképernyős plazma televízió.

A versenyben résztvevők regisztráció után a Symantec erre a célra készített magyar nyelvű honlapjára tölthetik fel a fotókat, amelyek mérete nem haladhatja meg az 1 MB-ot. Azért, hogy valóban amatőr fotósok versengjenek egymással, a piros szem effektus eltávolításán kívül semmilyen digitális vagy egyéb változtatás nem alkalmazható a fényképeken. Naponta csak egy kép nevezhető be kategóriánként, de aki rendszeresen visszalátogat az oldalra, naponta új fotót tölthet fel, és megnézheti a világ minden tájáról beérkezett alkotásokat.

Az öt fénykép-kategória
Emberek: Ki vagy kik az Ön világában fontos szerepet betöltő személyek?
Állatok: Ez lehet háziállat, a kedvenc állata az állatkertben vagy egy pillanatfelvétel a kert egy lakójáról – mindenféle állatra kíváncsiak vagyunk.
Sportesemények: A fénykép témája lehet egy professzionális vagy amatőr sportesemény vagy akár egy kötetlen családi játék is.
Különleges alkalmak: Mit jelentenek az Ön számára az ünnepek és a nyaralások?
Természet és tájak: Fényképek, melyek bemutatnak egy, az Ön számára kedves tájat.

Nyeremények
Kategóriánként a fődíj egy nagyképernyős plazma televízió.
Három első díj kategóriánként: 500 amerikai dollár értékű ajándékutalvány egy webáruházba a nyertes tartózkodási országában vagy a nyertes földrajzi régiójának egy országában.
Öt második díj kategóriánként: 250 amerikai dollár értékű ajándékutalvány egy webáruházba a nyertes tartózkodási országában vagy a nyertes földrajzi régiójának egy országában.
Tíz harmadik díj kategóriánként: 100 amerikai dollár értékű ajándékutalvány egy webáruházba a nyertes tartózkodási országában vagy a nyertes földrajzi régiójának egy országában.

A képeket 2006. július 31-ig lehet feltölteni; szeptember 1-jén hirdetik ki a nyerteseket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek