Connect with us

technokrata

Csokimobilra hajazó PDA újdonság

Kütyük

Csokimobilra hajazó PDA újdonság

A mobil készülékek piacán mostanság egyre többször fordul elő, hogy a gyártók lemásolják riválisaik design megoldásait: a Motorola-féle RAZR után most az LG nemrégiben debütált Chocolate Phone-ja is hasonló sorsra jutott.


Egy dél-koreai gyártó, a Blue Bird a napokban mutatta be legújabb fejlesztését, mely nem más, mint egy az LG csokimobilra meglepően hasonlító kéziszámítógép.

A BM-300 típusjelzésű kis masina lelke a Windows Mobile 5.0 operációs rendszer, valamint egy 520 MHz-es órajelű Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor. A belső memória áll egyrészt 64 MB RAM-ból, másrészt 128 MB flashmemóriából, de természetesen bővíthető – SD (Secure Digital) memóriakártyával.

A készülék többek közt T-DMB és Wi-Fi (802.11b/g) támogatást élvez, valamint a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitelt is támogatja. A 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat).

A kereskedelmi forgalomban valamikor idén októberben debütáló Blue Bird BM-300 opcióként GPS navigációs modullal is rendelhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek