Connect with us

technokrata

Új LG csokimobil – a fehér csoki kedvelőinek

Kütyük

Új LG csokimobil – a fehér csoki kedvelőinek

Az LG Electronics azokra is gondol, akik a fehér csokoládét jobban szeretik a hagyományosnál.


A dél-koreai gyártó bejelentette, hogy az idei esztendő harmadik, illetve negyedik negyedévében világszerte megkezdi a fehér színváltozatú Chocolate Phone-ok kereskedelmi forgalmazását. Mint ismeretes, az eredeti LG csokimobil fekete színben pompázik, de az exkluzív készüléknek létezik pink változata is.

Az immár GSM és CDMA verziókban is kapható LG KG800-ból egyedül Dél-Koreában naponta mintegy 4.000 darabot adnak el, az Egyesült Királyságban, illetve Kínában pedig rendre 1.600, illetve 1.000 darab a napi eladott mennyiség. A cég vezetői azt remélik, hogy a KG800-ból az év végéig Ázsiában több mint 3,5 millió, globálisan pedig mintegy 10 millió darabot fognak eladni. Várakozások szerint idén év végén két-három újabb Chocolate Phone fog debütálni, melyek között lesz kagylómobil és nagy tudású 3G készülék is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a dél-koreai gyártó május elején Londonban rántotta le a leplet az első európai csokimobilról, mely nagyszabású rendezvényre a Mobilvilág is meghívást kapott. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), szétcsúsztatható készülék elegáns fekete színben pompázik, és érdekessége, hogy a fedlapon elhelyezett kezelőszervek alaphelyzetben nem látszanak, lévén, hogy ezek nem hagyományos nyomógombok, hanem vörös háttérvilágítású érintőgombok.

Az alaphelyzetben 95x48x15,2 milliméter méretű, 83 gramm tömegű LG KG800 TFT kijelzője 176×220 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). Az integrált kamerával maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a belső memória pedig 128 MB-os kapacitással bír. Említést érdemel továbbá a GRPS adatátvitel, a Bluetooth támogatás, az MP3 lejátszó alkalmazás, valamint a WAP 2.0 böngésző.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle