Connect with us

technokrata

Képstabilizátoros, 3,2 MP-es kamerás mobil – ujjlenyomat érzékelővel

Kütyük

Képstabilizátoros, 3,2 MP-es kamerás mobil – ujjlenyomat érzékelővel

A nagy tudású szupermobilok iránt érdeklődök figyelmét minden bizonnyal fel fogja kelteni az NTT DoCoMo egyik legújabb telefonja.


A vezető japán mobil operátornál kapható F902iS egy rendkívül széles szolgáltatási körrel rendelkező, divatos formájú kagylómobil. A csukott helyzetben 107 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 19,7 milliméter vastag újdonság egész pontosan 120 grammot nyom a mérlegen.

Érdekesség, hogy a fokozott biztonság érdekében egy ujjlenyomat vizsgáló mini szkennert is bevetettek a fejlesztők, ily módon garantált, hogy a telefonon tárolt kényes információkhoz csak az arra jogosultak férhetnek hozzá.

A videóhívásokhoz szánt belső CMOS kamera 110 ezer pixeles felbontású, de ennél sokkalta érdekesebb, hogy a külső CMOS fényképezőgép 3,2 megapixeles felbontású, autofókusz funkciós és még elektronikus képstabilizátorral is fel van vértezve. A belső memória miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal bővíthető.

A kisméretű, 0,9 colos képátlójú külső STN kijelző 96×30 pixelt, 2 színt és kék háttérvilágítást tudhat magáénak, alatta pedig dedikált zenei érintőgombokat helyezett el a gyártó. A 2,4 colos belső TFT LCD jó szokás szerint QVGA (240×320 pixel) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer szín).

A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 560 órás készenléti időt, 180 perces beszélgetési időt, illetve 100 perces videóhívási időt tesz lehetővé.

A fekete, kék, arany és fehér színváltozatokban kapható F902iS egyszerűen csatlakoztatható a személyi számítógépekhez, és akár mint hordozható flashmemória meghajtó is használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák