Connect with us

technokrata

Rúzs méretű mini csúszkamobil

Kütyük

Rúzs méretű mini csúszkamobil

A mobiltelefon piacon tovább folytatódik a miniatürizálás. Most egy dél-koreai mobiltelefon szolgáltató rukkolt elő egy rendkívül kis méretű készülékkel.


A KTF Korea által bemutatott, EV-K130 típusjelzésű újdonság mindössze 82 milliméter hosszú, 37 milliméter széles és 16,9 milliméter vastag. A 73,5 gramm tömegű telefon egyébként divatos szétcsúsztatható kialakítás kapott.

A kis mérethez ezúttal szerencsére nem szerény szolgáltatási kör társul. Ennek ékes bizonyítéka többek közt, hogy a belső memória kapacitása eléri a 160 MB-ot (nem bővíthető), ezenkívül pedig még egy 1,3 megapixeles felbontású fényképezőgép is került a készülékbe. A színes kijelző felbontása egyelőre ismeretlen.

Az EV-K130 további fontosabb jellemzői közé sorolható a fejlett MP3 zenelejátszó alkalmazás, a PictBridge közvetlen nyomtatási lehetőség, illetve a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel.

A világ jelenlegi legkisebb sliderphone-jaként jegyzett mobiltelefon ára 330 dollár, vagyis mintegy 72 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek