Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N70 – a legjobb szórakoztató mobil!

Kütyük

Nokia N70 – a legjobb szórakoztató mobil!

A Nokia bejelentette, hogy a Nokia N70 multimédiás számítógép kapta az idei Meffys-en, a mobil szórakoztatási díjak rendezvényén a ˝Legjobb szórakoztató mobilkészülék˝ elismerést.

A készülék a versenytársakat magabiztosan háta mögé utasítva szerezte meg az első helyet az iparág londoni díjkiosztóján.


Az internetböngészést és e-mailt is tartalmazó okostelefon-funkciók mellett a Nokia N70 egy könnyedén zsebre vágható szórakoztatóközpont is. A felhasználók kiváló minőségű fényképeket készíthetnek a 2 megapixeles kamerával, zenét hallgathatnak a beépített zenelejátszón, és 3G-n streaminggel tölthetnek le videofelvételeket.

A Mobil Szórakoztatási Fórum (Mobile Entertainment Forum, MEF) által szervezett Meffys az iparági sikerek hivatalos fokmérője, amely a mobil szórakoztatás terén végzett innovációt díjazza. Az egyes kategóriák indulóit iparági- illetve média-szakértőkből, valamint elemzőkből álló, független zsűrik válogatják össze, a nyertesek neveit pedig a májusi londoni mobil szórakoztatási vásár 2006 (Mobile Entertainment Market, MEM) alkalmával Pete Tong, az egyik legismertebb DJ hirdette ki.

A MEF globális elnöke, Patrick Parodi megjegyezte: ˝A 2006-os Meffys-en hatalmas verseny alakult ki a rengeteg kiváló minőségű jelölt között. A nyertesek testesítik meg a mobil szórakoztatási iparágat jövőre alakító és előre vivő, legfrissebb tendenciákat˝.

˝A díj a Nokia Nseries fejlesztését motiváló azon stratégiának jelent fantasztikus elismerést, amelynek célja, hogy az emberek egyetlen készülék segítségével bárhol és bármikor kikapcsolódhassanak˝ – mondta Tapio Hedman, Nokia Multimedia üzletágának marketingért felelős alelnöke. ˝A Nokia N70 a Nokia Nseries multimédiás számítógépcsalád legnépszerűbb készüléke, és örömmel látjuk, hogy az iparág is elismerte a fogyasztóknak nyújtott teljes körű szórakoztatási szolgáltatását˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés