Connect with us

technokrata

Már 8 városban száguldhatunk a T-Mobile 3,5G mobil Interneten

Kütyük

Már 8 városban száguldhatunk a T-Mobile 3,5G mobil Interneten

Győrben és Szegeden is elindult a T-Mobile mobil szélessávú (3G/HSDPA) szolgáltatása, és a szolgáltató bejelentette, hogy ügyfelei a HSDPA-val az így már nyolc városra kiterjedő harmadik generációs hálózat szinte teljes egészén 1,5 Mbps sebességgel internetezhetnek.

A kereskedelmi HSDPA szolgáltatást, azaz a valódi mobil szélessávot kizárólagosan biztosító T-Mobile 3G/HSDPA mobil szélessávú lefedettsége jelentősen bővült. A T-Mobile ügyfelei a 3G-s szolgáltatásokon (például Mobil Tv, videotelefon) túl Budapesten, Debrecenben, Pécsen, Balatonfüreden, Siófokon, Balatonalmádiban, Győrben és Szegeden 1,5 Mbps letöltési sebességgel internetezhetnek. A T-Mobile-nál elérhető mobil szélessáv (3G/HSDPA) nagyobb méretű videofájlok gyors letöltésére, folyamatos jó minőségű videoátvitelre egyaránt használható.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató az idei évben jelentősen bővíti 3G hálózatát, és az újonnan bekapcsolódó településeken a 3G hálózaton a HSDPA is elérhető lesz. A már most 1,5 Mbps letöltési sebességre képes mobil szélessáv szolgáltatást a társaság előfizetői a kizárólag a T-Mobile-nál kapható compact HSDPA kártyatelefonnal vehetik igénybe, amelyet akciósan, Net 1000 csomag előfizetése esetén 0 forintért vásárolhatnak meg.

A mobil szélessávú (3G/HSDPA) eszközök köre hamarosan további újdonságokkal bővül, a közeljövőben forgalomba kerül a Samsung Z560, a T-Mobile MDA Vario II, továbbá az asztali számítógépekhez USB portra csatlakoztatható kisméretű HSDPA modem is. A T-Mobile a következő 2 évben 3G/HSDPA mobil szélessávú hálózatán az elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, a tervek szerint 10 Mbps-ra növeli, emellett a feltöltési sebesség is elérheti majd a 2 Mbps-ot!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák