Connect with us

technokrata

GPS, Wi-Fi és kamera kerül a BlackBerry telefonokba

Kütyük

GPS, Wi-Fi és kamera kerül a BlackBerry telefonokba

A közeljövőben az eddigieknél jelentősen nagyobb tudású és jóval izgalmasabb BlackBerry készülékek érkezésére számíthatunk.


James Balsillie, a Research In Motion (RIM) elnök-vezérigazgatója a napokban azt nyilatkozta, hogy 2006 végén mutatkozik majd be az a legújabb BlackBerry modell, melyből már a Wi-Fi kontroller sem fog hiányozni.

Balsillie elmondta továbbá, hogy a jelenleg készülőfélben lévő új BlackBerry készülékek jelentősen kiszélesített multimédiás szolgáltatási körrel fognak rendelkezni, így például nem okoz gondot számukra a különböző formátumú digitális zenék és videók lejátszása, bővíthető lesz a memóriájuk és még digitális fényképezőgép modult is kapnak majd. Emberünk elárulta, hogy hamarosan gyakorlatilag már az összes BlackBerry-ben lesz GPS navigációs modul, amelyikben pedig esetleg nem, az Bluetooth-os külső GPS modult fog kapni.

Amikor arról kérdezték, hogy igazak-e a pletykák, miszerint a RIM esetlegesen fel kívánja vásárolni a Palmot, Balsillie megtagadta a válaszadást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák