Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: BenQ-Siemens SF71 – a titkos újdonság

Kütyük

Exkluzív: BenQ-Siemens SF71 – a titkos újdonság

Sikerült néhány információt szerezni a BenQ Mobile egyik egyelőre hivatalosan még be nem jelentett mobiltelefonjáról.


A jelenleg Caesar fejlesztési kódnevet viselő újdonság BenQ-Siemens SF71 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban – előreláthatólag valamikor idén októberben.

A felénk nem igen kapható Siemens SFG75 (mellékelt fotó) közvetlen utódjának tekinthető készülék a Brew szoftver platformra (SXG75, EF81) építkezik és divatos szétnyitható kialakítást kapott. A részben fémházas telefon alaphelyzetben 94 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 19 milliméter vastag.

A külső kamera elsősorban 2 megapixeles felbontásáról, LED-vakujáról és 10x-es digitális zoomjáról ismerszik meg, a videóhívásokhoz használatos belső fényképezőgép pedig VGA (0,3 megapixel) felbontású. A belső memória 64 MB-os kapacitással bír és miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal könnyedén, akár működés közben is bővíthető.

A 2 colos képátlójú belső TFT kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, az 1 colos kiegészítő OLED panel pedig 96×64 képpontot és 65 ezer színt tudhat a magáénak.

A 3G kompatibilis BenQ-Siemens SF71 Bluetooth 1.1 támogatással, valamint USB interfésszel rendelkezik – a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés