Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb LG csúcsmobilok

Kütyük

A legfrissebb LG csúcsmobilok

A 2006-os szingapúri CommunicAsia kiállításon az LG bemutatta legújabb fejlesztésű, csúcstechnológiás mobiltelefonjait, köztük a világszerte népszerű Chocolate Phone-t.

Az LG jelentős szerepet tölt be Ázsia és a világ mobilpiacain, ezért nem véletlen, hogy a június 20. és 23. között megrendezett eseményen is képviseltette magát.


A Chocolate Phone népszerűségéből kiindulva az LG ˝Kér még egy csokit?˝ szlogennel várta az érdeklődőket. A cég egy úgynevezett ˝Chocolate Zone˝-ná alakította bemutató standját. A Chocolate készülékekkel kidíszített helység nagy népszerűségnek örvendett a látogatók körében. A Chocolate Phone mellett ne feledkezzünk meg azonban az LG többi újdonságáról sem: 5 megapixeles kamerás készülék, digitális mobil TV adások (DVB-H, MediaFLO, T-DMB, S-DMB) vételére alkalmas telefon, sztereó Bluetooth funkcióval felvértezett mobil, amellyel vezeték nélkül is hallgathatjuk kedvenc zenéinket, nem beszélve a 3G telefonokról, melyekre játékokat, vagy filmeket tölthetünk le a Video On Demand (VOD) szolgáltatással.

KG800: az LG méltán népszerű Chocolate telefonja művészi darab, megjelenését és funkcióit tekintve egyaránt. Az egyedi megjelenés és a kezelőfelület iF és Reddot Design díjban részesült 2006-ban. A Chocolate Phone fejlett multimédiás tulajdonságokkal rendelkezik: beépített MP3/AAC lejátszó, 128 MB memória, illetve az 1,3 megapixeles kamera, amellyel a fényképek mellett könnyedén készíthetünk videofelvételeket is.

KG320: ultravékony, 9,9 milliméter vastag és 73,6 gramm tömegű kártyatelefon a legújabb multimédiás újdonságokkal. A hátfalban található 1,3 megapixeles CMOS kamera elhúzható lencsevédőt kapott, így optikáját nem kell félteni a karcolásoktól. A készülékben természetesen MP3 lejátszó és hangrögzítő is található.

KG810: érintős billentyűzetének segítségével a KG810 médialejátszója a telefon csukott állapotában is használható. A telefon tömege mindössze 82 gramm és csak 14,6 milliméter vékony. Az MP3 lejátszó 128 MB zene tárolására képes és az MP3 fájlok mellett támogatja az AAC, AAC+ és WMA formátumokat is. A készülék 1,3 megapixeles kameráját vakuval és 4X digitális zoommal látták el.

KG920: a világ legvékonyabb 5 megapixeles GSM telefonja. A 18 milliméter vékony készülék ˝Twist and Slim˝ technológiájú, így a beépített kamerát 180 fokban elforgatva valódi digitális fényképezőként használhatjuk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés