Connect with us

technokrata

Lehengerlő tudású új mobiltelefon – 4 megapixeles kamerával

Kütyük

Lehengerlő tudású új mobiltelefon – 4 megapixeles kamerával

Sokan talán nem is tudják, hogy a Mitsubishi nem csak autókat gyárt, hanem például kiváló minőségű mobiltelefonokat is.


A japán gyártó a napokban rántotta le a leplet legfrissebb készülékéről. Az NTT DoCoMo által forgalmazott Mitsubishi D902iS digitális fényképezőgép moduljának lelke egy Super CCD technológiájú képszenzor, melynek segítségével maximum 4 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Az autofókuszos kamera videókamkorder üzemmódban MP4 formátumban rögzít. Az elkészült felvételek a belső memórián kívül akár miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon is elmenthetők.

A szétcsúsztatható kialakítású, 124 gramm tömegű készülék csukott állapotban 110 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 19,9 milliméter vastag.

A TFT technológiájú kijelző egyrészt nagyméretű, másrészt pedig átlagon felüli felbontással bír. A 2,8 colos képátlójú display 240×400 pixeles felbontással büszkélkedhet, 18 bites színmélysége révén pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A harmadik generációs (3G) Mitsubishi D902iS-ből természetesen a videóhívásokhoz szánt második kamera (0,1 megapixel) sem hiányzik, mint ahogy a teljes értékű webböngésző, az elektronikus levelezési kliens, vagy a PDF nézegető sem.

A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor egy feltöltéssel 550 órás készenléti időt, 170 perc beszélgetési időt, illetve mintegy 90 perces videóhívást tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek