Connect with us

technokrata

GPS-vevős, 2 megapixeles okostelefon – érintőkijelzővel

Kütyük

GPS-vevős, 2 megapixeles okostelefon – érintőkijelzővel

A tajvani HTC boszorkánykonyhájában egy igazán érdekes új fejlesztés van készülőfélben.


A HTC Trinity kódnevű készülék tulajdonképpen nem más, mint a nagy sikerű HTC Magician egy továbbfejlesztett, új kiadása. A HTC újdonságában egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul lakozik, mely nem csak GPRS és EDGE, hanem akár villámgyors 3G hálózatokban is használható. Wireless téren említést érdemel továbbá a Bluetooth és Wi-Fi adatátvitel, és bizony a beépített GPS navigációs modul mellett sem mehetünk el szó nélkül.

A lekerekített formavilágú HTC Trinity-ben egy 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot: a 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és 65 ezer színárnyalatú panel természetesen érintésérzékeny.

A hátul elhelyezett kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotókat készíthetünk, videóhívásokhoz pedig az előlapi VGA (0,3 megapixel) kamera használható.

A Windows Mobile 5.0 operációs rendszerű smartphone 128 MB flashmemóriát és 64 MB RAM-ot tartalmaz, bővítőslotjába pedig microSD (TransFlash) memóriakártyák helyezhetők be. Az energiaellátásról egy 1.350 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A HTC Trinity hivatalos bejelentésének időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák