Connect with us

technokrata

Ultra-karcsú Toshiba mobil az európai piacon

Kütyük

Ultra-karcsú Toshiba mobil az európai piacon

A Toshiba megkezdte ultra-vékony kialakítású középkategóriás mobil újdonságának kereskedelmi forgalmazását.


Az Európa-szerte a Vodafone-nál kapható Toshiba TS608 110,5 milliméter hosszú és 46,9 milliméter széles, de ami ennél talán sokkal érdekesebb, hogy vastagsága mindössze 9,9 milliméter.

A 93 gramm tömegű telefonban egy TFT technológiájú, 19 colos képátlójú display teljesít szolgálatot, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású fotók, valamint CIF felbontású videók készítésére alkalmas. A beépített memória ugyan csak 8 MB-os kapacitással bír, ellenben bővíthető, még pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével (maximum 512 MB).

Mondanom sem kell, hogy a fejlett zenelejátszási képességek (MP3/AAC/AAC+) sem hiányoznak a telefonból, ezenkívül pedig még egy sztereó FM rádiót is kapunk a pénzünkért. A Toshiba TS608 kezdőára 200 euró, vagyis mintegy 56 ezer forint.

A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 150 órás készenléti időt, illetve 150 perces beszélgetési időt biztosít számunkra, ezenkívül pedig említést érdemel a Bluetooth kontroller, valamint az USB 1.1 interfész. A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) telefon sajnos csak GPRS kompatibilis, tehát sem az EDGE-et, sem pedig a 3G-t nem támogatja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle