Connect with us

technokrata

Motorola KRZR: az új sikermobil?!

Kütyük

Motorola KRZR: az új sikermobil?!

Az egyik amerikai mobil operátortól kiszivárgott, hogy mi lesz a típusjelzése a Motorola sokak által várva várt Canary mobiljának.

Egy belsős Cingular dokumentum szerint a Canary Motorola KRZR néven fog debütálni, a kereskedelmi forgalomban pedig valamikor szeptemberben, vagy októberben fog megjelenni. Amennyiben egyébként hinni lehet a pletykáknak, a Motorola feltehetően július 17-én (hétfő) fogja lerántani a leplet a készülékről.

Az egyesek által ˝Glass Phone˝-nak titulált, csillogó és tükröződő felületű újdonságban a korábbi pletykákkal ellentétben nem 1,3 megapixeles, hanem 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely természetesen videókat (352×288 pixel) is képes felvenni. A belső memória 17 MB-os, a bővíthetőségről microSD (TransFlash) memóriakártyák gondoskodnak (maximum 1 GB). A memóriakártya cseréjéhez nem kell újraindítani a telefont, ellenben a hátlapot sajnos le kell venni.

A kijelzők felbontását egyelőre sűrű homály fedi, az viszont több mint valószínű, hogy mindkét LCD 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatú lesz. A körülbelül a Motorola V3-éhoz hasonló vastagsággal rendelkező telefon egy keveset vesztett a szélességéből, de némileg hosszabb lett, a nyitómechanizmus pedig állítólag teljesen megújult. A Motorola új mobiljából természetesen a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel sem hiányzik – a telefon 2.0 verziójú ˝Kékfog˝-at kapott és támogatja a sztereó Bluetooth headseteket is.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), Screen3 és Java támogatású Motorola Canary a GPRS mellett a jelentősen gyorsabb EDGE adatátvitelt is ismeri, 3G hálózatokban azonban még nem használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle