Connect with us

technokrata

LG MX800: a legújabb csokitelefon

Kütyük

LG MX800: a legújabb csokitelefon

Az LG Electronics vadonatúj csokimobiljai szépen lassan az egész világot meghódítják maguknak.


A dél-koreai székhelyű vállalat legutóbb Brazíliában rántotta le a leplet új Chocolate Phone-járól. A hazánkban kapható LG KG800 testvérmodelljének tekinthető LG MX800 egy kétsávos (900/1900 MHz) CDMA 1xEV-DO készülék.

Az alaphelyzetben 96,8 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 15,8 milliméter vastag csúszkamobil tömege mindössze 88 gramm. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy TFT technológiájú display gondoskodik, mely elsősorban 240×320 pixeles felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A hátfalban helyet kapott kamera 1,3 megapixeles felbontású és természetesen nem csak fotózni, hanem videózni is lehet vele.

A teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitással rendelkező LG MX800 kapcsán szólnunk kell még a hetvenkét szólamú polifonikus hangzásról, az MP3 lejátszóról, a diktafonról, a Bluetooth adatátvitelről, a fejlett VOD (Video On Demand) és MOD (Music On Demand) szolgáltatásokról, illetve az elmaradhatatlan érintőgombokról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle