Connect with us

technokrata

Domino T-Percek: 10 óra mobilozás 1.200 forintért!

Kütyük

Domino T-Percek: 10 óra mobilozás 1.200 forintért!

A T-Percek Dominós változata a díjszabásban szereplő minden Domino tarifacsomag mellé igényelhető, és 1.200 forint időszaki díj ellenében meghatározott napszakban 10 órányi beszélgetést biztosít a T-Mobile hazai hálózatában, valamint a T-Com előfizetők felhívása esetén.

A kiegészítő csomagban foglalt percek felhasználásával hétköznap 22-07 óráig, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon a T-Mobile és a T-Com magyarországi ügyfelei minimális költséggel hívhatók.

A T-Percek a következő díjcsomagok mellé igényelhető:
-Domino
-Domino Aktív
-Domino SMS
-Domino7
-Domino Egyenlítő
-Domino Nap.

A T-Percek akciós perc-csomagban foglalt percek nem vihetők át a következő hónapra. A perc-csomag időszaki díj – mely 30 napra vonatkozik – ellenében aktiválható. A kedvezmény az aktiválástól számított 30 napig vehető igénybe és az akció fenti időtartama alatt a 30 napos időszakok leteltével mindaddig meghosszabbításra kerül, amíg az időszaki díjnak megfelelő összeg az egyenlegből levonható.

T-Percek igénylés gyorsan
A kedvezményes perc-csomag az önkiszolgáló ügyfélszolgálatokon gyorsan és egyszerűen bekapcsolható:
-SMS-ügyfélszolgálat: küldje el SMS-ben a +TPERCEK kódot a 1430-as telefonszámra. Az elküldött SMS díjmentes.
-Domino központ: hívja a nap 24 órájában a T-Mobile magyarországi hálózatából díjmentesen elérhető 1777-es számot, válassza a magyar nyelvű menüt, majd a 3-as gomb megnyomásával a ˝Szolgáltatások beállítása˝ pontot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek