Connect with us

technokrata

Brutálisan apró telefon – 36 grammos Samsung MP3-mobil!

Kütyük

Brutálisan apró telefon – 36 grammos Samsung MP3-mobil!

A Samsung ezúttal nem egy MP3 lejátszóval felvértezett mobiltelefont mutatott be, hanem egy olyan MP3 lejátszót, mellyel mellékesen telefonálni is lehet.


A keresztségben Samsung SBH-300 nevet kapott újdonságon összesen két hagyományos gomb kapott helyet, a legfőbb kezelőszerv pedig az ezek alatt elhelyezett navigációs tárcsa, melynek segítségével a zenei funkciók és a különböző menük egyaránt könnyedén elérhetők – legalább is a fejlesztők szerint.

Az érdekes új kütyü meglepően parányi és rendkívül könnyű is egyben. A négyszögletes formavilággal megáldott készülék mindössze 66,2 milliméter hosszú, 33,5 milliméter széles és 14,8 milliméter vastag, miközben tömege alig 36 gramm! A kis kijelző a legmodernebb OLED technológiára építkezik, a beépített digitális fényképezőgépről azonban ezúttal sajnos le kell mondanunk – ugyebár valamit valamiért.

Az integrált memória kapacitása 2 GB, a készülék bővítőslotjába pedig microSD (Secure Digital) memóriakártyákat lehet behelyezni. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az USB interfész, a sztereó FM rádió, valamint a sztereó Bluetooth headsetek támogatása.

A kereskedelmi forgalomban valamikor az ősz elején debütáló Samsung SPH-300 ára várhatóan 185 euró (52 ezer forint) körül fog alakulni. Már csak abban kell reménykedni, hogy a készülék valamilyen formában hazánkba is el fog jutni…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek