Connect with us

Hirdetés

technokrata

Játsszunk az otthoni elektromos vezetékeken át!

Kütyük

Játsszunk az otthoni elektromos vezetékeken át!

Az új D-Link Powerline adapterekkel minden Ethernet-képes eszköz könnyedén csatlakoztatható az otthoni hálózathoz, sőt, a technológia ideális az új generációs alkalmazásokhoz, így a nagyfelbontású médialejátszáshoz, a zenei fájlok megosztásához vagy akár az online játékokhoz.

A D-Link 200 megabites Powerline Ethernet Adapterével és csomagjával a ház meglévő elektromos vezetékein keresztül bővíthető az otthoni hálózat. A D-Link Powerline Ethernet Adapter készlet (DHP-301) két adaptert (DHP-300), egy Ethernet kábelt és egy telepítő CD-t tartalmaz. Semmilyen más kábel vagy vezeték nem szükséges az otthoni egyenáramot és a mindenhol megtalálható fali csatlakozó aljzatokat használó eszközhöz.

“Az új Powerline Ethernet Adapterrel és készlettel még egyszerűbben élvezhetik vásárlóink a digitális otthonok alkalmazásait, így például a nagyfelbontású médialejátszást vagy az online játékokat.” – mondta AJ Wang, a D-Link vezető technikusa. “A technológia gyors, hihetetlenül egyszerűen használható és természetes kiegészítője az otthoni hálózatnak olyan esetekben, amikor az Ethernet kábelezés illetve az erős vezeték nélküli jel nem lenne megvalósítható.”

Az otthoni hálózathoz történ csatlakoztatáshoz mindössze két adapterre van szükség: az egyik a routerhez, a másik egy Ethernet-képes eszközhöz – például egy számítógéphez, HD TV-hez, digitális videó felvevőhöz, játékkonzolhoz, nyomtató szerverhez vagy a D-Link díjnyertes MediaLounge médialejátszóihoz – csatlakozik. A Powerline egy olyan új kábelezést nem igénylő technológia, amely sebességével és alacsony költségével alternatívája lehet a sodort érpárú Ethernet hálózatoknak. Az újrakábelezés költséges, felfordulással jár, sőt egyenesen megvalósíthatatlan, ha a falakat vagy a mennyezetet kellene áttörni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés