Connect with us

Hirdetés

technokrata

Budapestre érkezik az LG csokimobilja

Kütyük

Budapestre érkezik az LG csokimobilja

Az LG Electronics e hét pénteken tartja meg az első európai Chocolate Phone magyarországi bejelentését.

A budapesti rendezvényen debütáló készülék az elmúlt hónapokban a világ számos részén komoly sikereket ért el, és a gyártó nem titkoltan bízik a hazai sikeres szereplésben is.

Az immár GSM és CDMA verziókban is kapható LG KG800-ból egyedül Dél-Koreában naponta mintegy 4.000 darabot adnak el, az Egyesült Királyságban, illetve Kínában pedig rendre 1.600, illetve 1.000 darab a napi eladott mennyiség. A cég vezetői azt remélik, hogy a KG800-ból az év végéig Ázsiában több mint 3,5 millió, globálisan pedig mintegy 10 millió darabot fognak eladni. Várakozások szerint idén év végén két-három újabb Chocolate Phone fog debütálni, melyek között lesz kagylómobil és nagy tudású 3G készülék is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a dél-koreai gyártó május elején Londonban rántotta le a leplet az első európai csokimobilról, mely nagyszabású rendezvényre a Mobilvilág is meghívást kapott. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), szétcsúsztatható készülék elegáns fekete színben pompázik, és érdekessége, hogy a fedlapon elhelyezett kezelőszervek alaphelyzetben nem látszanak, lévén, hogy ezek nem hagyományos nyomógombok, hanem vörös háttérvilágítású érintőgombok.

Az alaphelyzetben 95x48x15,2 milliméter méretű, 83 gramm tömegű LG KG800 TFT kijelzője 176×220 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). Az integrált kamerával maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a belső memória pedig 128 MB-os kapacitással bír. Említést érdemel továbbá a GRPS adatátvitel, a Bluetooth támogatás, az MP3 lejátszó alkalmazás, valamint a WAP 2.0 böngésző.

A pénteki sajtótájékoztatóról természetesen részletesen beszámolunk majd olvasóink számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés