Connect with us

3,2 megapixeles Sharp okostelefon – Symbiannal

Kütyük

3,2 megapixeles Sharp okostelefon – Symbiannal

A Sharp legújabb okostelefonján Symbian operációs rendszer kapott helyet.


A legnagyobb japán mobil operátor, az NTT DoCoMo által forgalmazott FOMA SH902iS egy rendkívül elegáns megjelenésű, alumínium borítást kapott kagylótelefon. A 135 gramm tömegű újdonság csukott helyzetben 106 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 23 milliméter vastag. A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 140 perces beszélgetési időt, illetve mintegy 400 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A 2,4 colos képátlójú belső TFT kijelző érdekessége, hogy gombnyomásra változtatható a nézési szöge, így például amikor egy zsúfolt buszon utazunk, megakadályozhatjuk, hogy a mellettünk állók elolvassák személyes üzeneteinket, vagy meglássák fotóinkat. A 320×240 pixeles (QVGA) felbontású display egyébként 18 bites színmélységű (262.144 színárnyalat). A kiegészítő külső LCD sajnos nem színes, hanem csak monokróm.

A két digitális fényképezőgép közül a külső egy 3,2 megapixeles CCD képszenzorra épül, a videóhívásokhoz használatos belső pedig 0,1 megapixeles felbontású.

A Sharp új okostelefonja ezenkívül egy újgenerációs infravörös portot (IrSimple), arcfelismerési technológiát, valamint egy akár 2 GB-os microSD (TransFlash) memóriakártyákat is kezelő bővítőslotot tudhat magáénak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom