Connect with us

technokrata

Tovább bővültek az Origo Klikkbank Befektetések szolgáltatásai

Kütyük

Tovább bővültek az Origo Klikkbank Befektetések szolgáltatásai

Már mikrovállalkozások is vásárolhatnak befektetési jegyeket 2006. május 22-től a Klikkbankon keresztül.

Az Erste Bank Hungary Rt. és a T-Online Magyarország Zrt. 2005 decemberében indította el elektronikus banki szolgáltatásait Origo Klikkbank néven. A bevezetés óta eltelt időszak alatt több mint ezer lakossági és mikrovállalati számlát nyitottak meg a hírportálon keresztül, és az érdeklődés továbbra is igen nagy. A két partner folyamatosan bővíti az online elérhető szolgáltatások körét: a Klikkbankon keresztül lakossági és mikrovállalati számlacsomag, diákszámla, lekötött betét és folyószámlahitel, illetve személyi kölcsön is igényelhető.

A Klikkbank Befektetések keretében 2006. május 22-től a lakossági ügyfelek mellett már mikrovállalkozások is vásárolhatnak befektetési jegyeket interneten keresztül, akár otthonról is, egy egyszeri személyes azonosítást követően. Az Origo klikk Ingatlan Alapok Alapja egy költség- és időhatékony befektetési lehetőség, mely alacsonyabb kockázattal vonzó megtérülést biztosít. Ugyanakkor rugalmas is, hiszen az ügyfél bármikor megveheti vagy eladhatja befektetéseit. Az Alap célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az ingatlanpiaci befektetést úgy, hogy az ügyfélnek sem ingatlanpiaci szakértelemre, sem óriási tőke- vagy idő ráfordításra nincs szüksége.

Az Origo klikk Pénzpiaci Alapok Alapja egy kedvező és biztonságos befektetési forma a bizonytalan ideig szabadon rendelkezésre álló pénzeszközök befektetésére, mivel hozama rövidtávon is meghaladhatja a banki kamatokat anélkül, hogy a befektetett összeg lekötésre kerülne, így a befektetett pénz bármikor hozzáférhető. Az Origo klikk Pénzpiaci Alapok Alapja az összegyűlt megtakarításokból pénzpiaci alapok befektetési jegyeit vásárolja meg. Ezek a pénzpiaci alapok döntően rövid futamidejű állampapírokba, bankbetétekbe, illetve az MNB által kibocsátott vagy garantált értékpapírokba fektetnek, törekedve a kiegyensúlyozott, stabil árfolyamnövekedésre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp