Connect with us

technokrata

Pannon: terjed a mobil szélessáv – ingyenes videóhívás

Kütyük

Pannon: terjed a mobil szélessáv – ingyenes videóhívás

Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon újabb fejlesztésének köszönhetően.

A Pannon Fehérvárról díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékekhez is kedvezményesen juthatunk hozzá.

A Pannon május 29-től Székesfehérvárott is elérhetővé teszi a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélességet és az így lehetővé vált új szolgáltatást, a videotelefonálást.

˝A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően a Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége˝ – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások.

A Székesfehérvárról indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek. A mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek június 2-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon székesfehérvári bemutatótermében és partnerüzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák