Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon: terjed a mobil szélessáv – ingyenes videóhívás

Kütyük

Pannon: terjed a mobil szélessáv – ingyenes videóhívás

Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon újabb fejlesztésének köszönhetően.

A Pannon Fehérvárról díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékekhez is kedvezményesen juthatunk hozzá.

A Pannon május 29-től Székesfehérvárott is elérhetővé teszi a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélességet és az így lehetővé vált új szolgáltatást, a videotelefonálást.

˝A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően a Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége˝ – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások.

A Székesfehérvárról indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek. A mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek június 2-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon székesfehérvári bemutatótermében és partnerüzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés