Connect with us

Pannon: terjed a mobil szélessáv – ingyenes videóhívás

Kütyük

Pannon: terjed a mobil szélessáv – ingyenes videóhívás

Budapest és Győr után mától Székesfehérvárott is elérhető a videotelefonálás a Pannon újabb fejlesztésének köszönhetően.

A Pannon Fehérvárról díjmentes videotelefonálást biztosít a hálózatán belül, ráadásul a szolgáltatásra alkalmas készülékekhez is kedvezményesen juthatunk hozzá.

A Pannon május 29-től Székesfehérvárott is elérhetővé teszi a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélességet és az így lehetővé vált új szolgáltatást, a videotelefonálást.

˝A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően a Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége˝ – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások.

A Székesfehérvárról indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek. A mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek június 2-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon székesfehérvári bemutatótermében és partnerüzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom