Connect with us

LG FUSIC: mindene a muzsika!

Kütyük

LG FUSIC: mindene a muzsika!

Az LG vadonatúj kagylómobilja kapcsán minden a zenéről és a fiatalságról szól.


Az LG FUSIC neve a FUN és MUSIC szavak egyesítéséből eredeztethető. A széthajtható kialakítású, külső antennás készülék külső részén, a kiegészítő kijelző alatt dedikált zenegombokat helyeztek el a tervezők, melyeknek köszönhetően a zenei funkciók eléréséhez nem feltétlenül kell szétnyitni a telefont. Érdekesség, hogy a telefonba nem csak sztereó FM rádió, hanem egy kis teljesítményű FM-adó is került, mellyel vezetékek használata nélkül játszhatjuk át a telefonon tárolt zenéket az otthoni Hi-Fi-re, vagy az autós hangrendszerre.

A cserélhető előlapos (kék, zöld, rózsaszín, fekete) LG FUSIC alaphelyzetben 96 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 20 milliméter vastag, miközben tömege 120 gramm. A jól megtermett külső LCD 96×96 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a belső TFT kijelző pedig 176×220 pixelt és 262 ezer színt tudhat magáénak. A kamerával maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. A képek, illetve QCIF videók a belső memórián kívül a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyán tárolhatók el. A gyári csomagban egy 64 MB-os kártya lapul.

Az 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor egyetlen feltöltéssel maximum 4,5 órás beszélgetési időt, illetve 180 órás készenléti időt tesz lehetővé. A telefonkönyvben 500 bejegyzésnek van helye.

A sztereó Bluetooth headset támogatású, PictBridge kompatibilis LG FUSIC az amerikai piacra készült – a telefon ára 329 dollár, vagyis mintegy 67 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom