Connect with us

technokrata

Ha nehéz a Photoshop használata – segédletek a szoftver.hu portálon

Kütyük

Ha nehéz a Photoshop használata – segédletek a szoftver.hu portálon

A szoftver.hu weboldal a napi frissítésű hírek, tippek, termékleírások, demo- és frissítésletöltések mellett immár hasznos segédletekkel (tutorialokkal) is támogatja a kreatív szoftverek iránt érdeklődőket és a felhasználókat.

Senki sem születik mesterembernek: mindenkinek végig kell járnia a tanulás rögös ösvényeit. Azonban jelentősen gyorsabb lehet ez a folyamat, ha segítők, illetve segédletek, más néven tutorialok mutatják meg az adott probléma helyes, vagy éppen lényegesen egyszerűbb megoldását. A célhoz vezető úton lépésről lépésre haladhat mindenki végig, így biztosan meg tudja valósítani, amit eltervezett. Kiderül, hogyan készíthetünk névjegykártyát Excel táblázat adataiból, vektoros aláírást szkennelt szignatúrából, hulló aszteroidákat vagy villámot.

Indításként 15 ingyenes segédlet áll az érdeklődők rendelkezésére, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator és Adobe InDesign szoftverekhez. Ez a szám fokozatosan növekedni fog, illetve újabbnál újabb kreatív alkalmazásokhoz fognak megjelenni tutorialok a Segédletek szekcióban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák