Connect with us

Folyamatos bővítések és újra meghívóküldés az Iwiwen

Kütyük

Folyamatos bővítések és újra meghívóküldés az Iwiwen

Május eleje óta folyamatosan dolgozik a T-Online Magyarország a legnagyobb magyar közösségi portál, az Iwiw rendszerének stabilizálásán, megújításán. A fejlesztéseknek köszönhetően megvalósult a legtöbb felhasználó által várt lépés; május 27-én minden regisztrált tag, akinek nem volt meghívója egy meghívót kapott, amellyel tovább bővítheti ismerősei körét.

A szakemberek eddig hét új frontend-szervert állítottak üzembe, amelyek az oldalak megjelenítésében, a nagyobb mennyiségű kérés kiszolgálása érdekében működnek. Eközben két másik új szerver is „munkába állt”, így ismét működik a „legrövidebb út” funkció, amely modern igazolása annak az elméletnek, hogy az emberek – éljenek bárhol is az országban – hat lépésben összekapcsolhatóak.

A T-Online Magyarország az elmúlt napokban az üzenetek küldését-fogadását kiszolgáló gépen tárhelybővítést hajtott végre, ezáltal stabilizálódott az üzenetküldési funkció. Ezen kívül a képek is nagyobb tárhelyre költöztek. A kilenc új szerver beállításán túl, sor került a memória és a diszk bővítésére is, 24 GB memóriával és egy 2 terabyte-os diszkkel nőtt a szerverpark teljesítménye. A szolgáltatás mögé a vállalat még több gépet állít be: folyamatban van három új szerver üzembe helyezése, amelynek célja a tartalékkapacitás kialakítása.

Az akvizíció óta tapasztalható, hogy a felhasználószám továbbra is folyamatosan növekedik: a tulajdonosváltás óta közel 140 000 taggal bővült az online közösség, ezzel május végére elérte a 800 000 fős regisztrált létszámot. Az Iwiw oldal napi látogatottsága – a Webaudit adatai szerint – meghaladja a négyszázezret, ezzel a negyedik legnézettebb magyar weboldal. Az elmúlt időszakban több alkalommal is a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott az auditált weboldalak napi egyedi látogatószám szerinti rangsorában. Oldalletöltéseit tekintve pedig a második leglátogatottabb weboldal, amely azért is kiemelkedő, hiszen az Iwiw nem mindenki számára nyilvános, mint általában a portálok többsége. Az Iwiw a legnagyobb hazai összefüggő weboldal.

A tulajdonosok reményei szerint a meghívóküldési lehetőséggel a közösségi portál hamarosan elérheti az egymilliós taglétszámot, illetve látogatottság terén megerősítheti a dobogós helyezését.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő