Connect with us

technokrata

BenQ-Siemens A38: egyszerűség mindenek felett!

Kütyük

BenQ-Siemens A38: egyszerűség mindenek felett!

A BenQ Mobile legújabb alsókategóriás modelljei modern formatervezésről és egyszerű használatról tanúskodnak.


Az ergonomikus kialakításnak és az egyértelmű kezelhetőségének köszönhetően az új alsókategóriás modellek bármilyen helyzetben egyszerűen használhatók. A készülékek a legfontosabb hívási és adatátviteli funkciókat kínálják, amelyek mellett egyéb hasznos alkalmazásokat, például szervezőt, telefonkönyvet és számos játékot találunk a sokoldalú A-osztályú telefonokban.

A BenQ-Siemens A38-at azoknak találták ki, akik elsősorban hívásfogadásra és -kezdeményezésre szeretnék használni mobiltelefonjaikat, de nem akarnak lemondani a megbízhatóságról és a modern formatervezésről. A klasszikus kialakítású, keskeny készülék kényelmesen illeszkedik kezünkbe. A billentyűzet többi részétől szerkezetileg jól elkülönülő funkcióbillentyűk egyből megragadják a figyelmet, míg a passzív mátrixos (CSTN) kijelző 65 ezer szín megjelenítésére képes.

Az A38 300 bejegyzés tárolására képes telefonkönyvének köszönhetően egyetlen telefonszámot sem kell megtanulnunk. A készülék ezenkívül 300 szöveges üzenetet tud tárolni, és külön funkció gondoskodik a nem kívánt hívások elutasításáról, csak ki kell választanunk a telefonkönyvből azokat a számokat, amelyekről nem szeretnénk hívást fogadni.

A 32 szólamú csengőhangokon kívül ébresztőóra, világóra, naptár, számológép és játékok is találhatók a mobiltelefonban. A BenQ-Siemens A38 286 óra készenléti és 248 perc beszélgetési időt biztosít, így megbízható társunk lehet a mindennapok során.

A készülék várhatóan augusztustól lesz kapható a magyarországi üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák