Connect with us

technokrata

3,2 megapixeles Samsung telefon TV-vevővel

Kütyük

3,2 megapixeles Samsung telefon TV-vevővel

A Samsung legújabb mobiltelefonja elsősorban nagy felbontású kamerájáról, illetve fejlett TV-vevő szolgáltatásairól ismerszik meg.


A Samsung SCH-B490 típusjelzésű újdonság clamshell kialakítású, a kijelzőket tartalmazó fedlap azonban nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható, és akár úgy is visszahajtható, hogy a nagyobb kijelző legyen kívül. Ez utóbbi egyébként TFT technológiájú, 2,15 colos képátlóval rendelkezik, 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A hátfalba integrált digitális fényképezőgép modul optikáját alaphelyzetben egy oldalra elhúzható takarólap védi a kisebb-nagyobb karcolásoktól. A CCD technológiájú képszenzor 3,2 megapixeles felbontású és természetesen autofókuszos, így a képminőséggel vélhetően nem lesznek problémák. A belső memória 67 MB kapacitással bír, és microSD (TransFlash) memóriakártyákkal könnyedén bővíthető.

A Samsung SCH-B490 kapcsán szólnunk kell még a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásról, a fejlett MP3/AAC zenelejátszó funkciókról, a DMB szabványú TV-vevőről, a Bluetooth adatátvitelről, valamint a TV-kimenetről. Nem kevés üröm az örömben, hogy CDMA modellről lévén szó, a B490 hazánkban sajnos nem lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp