Connect with us

technokrata

Itt a legolcsóbb csúszkamobil!

Kütyük

Itt a legolcsóbb csúszkamobil!

Pletyka szinten először idén januárban hallhattunk róla, most pedig végre hivatalosan is bemutatkozott az Alcatel One Touch E260-as készülék.


Az Alcatel OT-E260 a gyártó első szétcsúsztatható kialakítással rendelkező telefonja, mely elsősorban elegáns megjelenéséről és rendkívül kedvező áráról ismerszik meg. A kétsávos (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett, rejtett antennás újdonság alaphelyzetben 87 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 25,5 milliméter vastag, miközben tömege alig 90 gramm.

Low-end kategóriás termékről lévén szó, nem meglepő, hogy a kijelző az igen csak idejét múlt cSTN technológiára építkezik. A display mindössze 102×80 pixeles felbontású és 4.096 színárnyalatot képes megjeleníteni. Digitális fényképezőgép modult ezúttal nem kapunk a pénzünkért.

A memóriában maximum 250 darab SMS, valamint 250 darab telefonkönyv bejegyzést lehet eltárolni, a bejövő hívásokat pedig tizenhat szólamú polifonikus csengőhangok jelezhetik. A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben egyetlen feltöltéssel akár 275 órás készenléti időt, illetve 10 órás beszélgetési időt is képes biztosítani.

Az Alcatel OT-E260 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák