Connect with us

technokrata

Szekeres Adrien-koncert a világhálón (is)

Kütyük

Szekeres Adrien-koncert a világhálón (is)

Élő, internetes koncertközvetítés a TVnet segítségével.

Az internetezők is részesei lehetnek Szekeres Adrien exkluzív lemezbemutató koncertjének a TVnet weboldalán. A világháló segítségével – a koncert látogatóin kívül – egyszerre akár ötszázan is élvezhetik a Thália Színház-beli est hangulatát, és az énekesnő – négy év után jelentkező – második önálló albumát.

Szekeres Adrien koncertjét a legkorszerűbb alkalmazással, egy videolan szoftver segítségével élőben, saját honlapján teszi elérhetővé a TVnet. Az est nyomon követéshez csupán Windows Media Player (amely minden Windows XP operációs rendszerben megtalálható), és legalább 1 Mbit/sec internetkapcsolat szükséges a felhasználók részéről. A TVnet a helyszínen egy olyan PC-vel lesz jelen, amely a felvevőkamerákról érkező videójeleket veszi és alakítja át internetes adatfolyammá. A koncert jó minőségben való élvezhetőségét – az ügyfelek nagy részénél már rendelkezésre álló – ADSL 3G sávszélesség is biztosítja.

A TVnet korábban is közvetített különböző eseményeket a világhálón: NETTV néven működő internetes televízióján koncertek, kiállítások, sportesemények és egyéb, változatos rendezvények kerültek “adásba”, amelyek hátterében egy RealPlayer médiaszoftver áll.
Szekeres Adrien lemezbemutató estjét május 25-én, 20 órától követhetik figyelemmel az internetezők, a koncert sztárvendége Gáspár Laci és a Fool Moon lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák