Connect with us

technokrata

Motorola: penge után jön a 6 mm-es szike mobil!

Kütyük

Motorola: penge után jön a 6 mm-es szike mobil!

A Motorola a következő esztendőben számos új, ultra-vékony kialakítású mobiltelefont fog bevezetni a piacra – nyilatkozta az amerikai székhelyű vállalat mobil részlegének a vezetője.

Ron Garriques elmondta, hogy az új termékcsalád SCPL típusjelzés alatt fog futni. Az SCPL a scalpel, magyarul szike szó egyedi rövidítése. Emberünk természetesen egyelőre nem sok részletet árult el az újdonságokkal kapcsolatban, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy az SCPL modellek rendkívül vékonyak lesznek és öt olyan szolgáltatásuk lesz, mely teljesen egyedi a piacon.

Garriques elmondta, hogy a Motorola azt tervezi, hogy életciklusa alatt mintegy 300-500 millió darab RAZR kategóriás készüléket hoz forgalomba. Mint ismeretes, a Motorola 2004 nyarán mutatta be az első RAZR modellt, a világméretű divathullámot elindító V3-as kagylótelefont, a későbbiekben pedig piacra dobta a hagyományos kialakítású SLVR mobilokat (L2, L6, L7), illetve az ugyancsak egyedi designnal megáldott kavicsmobilt, a PEBL U6-ot.

Az első SCPL modelleknek az eredeti tervek szerint egyébként már 2006-ban meg kellett volna jelenniük. Ezek a telefonok a pletykák szerint alig 6 milliméter vastagok lesznek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák