Connect with us

technokrata

Megjelentek az új vidám színű Motorola kavicsmobilok

Kütyük

Megjelentek az új vidám színű Motorola kavicsmobilok

A Motorola megkezdte a legújabb színárnyalatú kavicsmobilok kereskedelmi forgalmazását.


A Motorola bejelentette, hogy a T-Mobile USA kínálatában mostantól fellelhetők a Motorola PEBL U6 új színváltozatai – a divatos megjelenésű készülék az eddigi feketén kívül mostantól már kék, narancssárga és zöld színekben is elérhető. Az új modellek belseje és tudása természetesen változatlan maradt.

A 87 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 20 milliméter vastag és mintegy 110 gramm tömegű telefon elsősorban hívófél kijelzésre szánt külső kijelzője hosszanti elrendezést kapott és 96×32 pixeles felbontással bír. A TFT technológiájú belső fő kijelző 176×220 pixeles felbontása, valamint 18 bites színmélysége (262 ezer színárnyalat) révén nem csak roppant részletgazdag, hanem egyben igen csak élettel teli képi világot biztosít.

A telefonkagylóba különleges ˝önműködő˝ mechanizmus van beépítve. Ennek segítségével a használó egy kézzel kezelheti és nyithatja ki a telefont, amelynek magas fényű fémborítása fokozza a készülék megjelenésének könnyedségét.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900, illetve 850/1800/1900 MHz) működésű Motorola PEBL U6 többek közt fejlett WAP böngészőt, MMS támogatást, IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazást, Java szoftvereket, többszólamú csengőhangokat, VGA kamerát, 5 MB belső memóriát, valamint Bluetooth kontrollert és GPRS támogatást is kapott. A telefonból az EDGE kompatibilitás sajnos kimaradt, noha a Motorola eredetileg azt tervezte, hogy ez sem fog hiányozni a készülékből.

A színes új Motorola kavicsmobilok hamarosan hazánkban is meg fognak jelenni a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák