Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia 9300 lenyomja a riválisokat

Kütyük

A Nokia 9300 lenyomja a riválisokat

A Strategy Analytics egyik friss tanulmányából kiderül, hogy a Nokia 9300 kommunikátora az alapos tesztekben maga mögé utasította riválisait.


A felhasználói tesztek azt mutatják, hogy a Nokia leginkább széles szolgáltatási köre, jól kezelhető felhasználói felülete, valamint fejlett adatbeviteli megoldásai miatt előzi meg többek közt a Palm Treo 700w-t és a BlackBerry 8700c-t.

Ezenkívül azonban nem mehetünk el szó nélkül a mellett, hogy a felhasználók szerint a Palm Treo 700w rendelkezik a legelegánsabb megjelenéssel és a legmegnyerőbb designnal, a BlackBerry 8700c pedig elsősorban a méret, tömeg és vizuális megjelenés kategóriában teljesített jól. Utóbbi készülék kapcsán a legfontosabb negatívum, hogy a kezdő BlackBerry-sek csak viszonylag nehezen tudnak beletanulni a használatába. A tesztekben részt vett továbbá egy Cingular 8125-ös modell is, mely az adatbevitel, az alkalmazások használhatósága, illetve a menürendszer tekintetében szorosan a Nokia 9300 mögött végzett.

˝Kíváncsian várjuk a Motorola Q megjelenését. A Q a Motorola legújabb designos készüléke, azonban egyelőre kérdéses, hogy mennyire képes hozni a Nokia 9300 teljesítményét, illetve a Treo készülékek népszerűségét˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban David Kerr, a Strategy Analytics egyik vezető munkatársa.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés