Connect with us

Hirdetés

technokrata

Izgalmas Sony Ericsson 3G zenetelefon a Vodafone-nál

Kütyük

Izgalmas Sony Ericsson 3G zenetelefon a Vodafone-nál

A Sony Ericsson bemutatta a V630i készüléket, melyet kifejezetten a Vodafone számára fejlesztett ki.

A V630i a zenelejátszó és a mobiltelefon tökéletes ötvözete, és a 3G-nek köszönhetően a zene és a multimédiás alkalmazások nagy sebességgel és kiváló minőségben állnak rendelkezésre.


A V630i telefon támogatja a Vodafone új Radio DJ szolgáltatását. Ez egy innovatív, interaktív, valós idejű zeneszolgáltatás, amely a hallgatott zeneszámok értékelésének módszerét alkalmazva teszi lehetővé saját zenecsatornák létrehozását. Minél több zeneszámot hallgat meg és értékel a felhasználó, annál személyesebbé válik zenecsatornája. A szolgáltatás használatával a zeneszámok közvetlenül meg is vásárolhatóak. Az alapcsomag részét képező, 256 MB kapacitású Memory Stick Micro (M2) kártyán akár 230 zeneszám tárolható, amelyeket a felhasználó bárhol meghallgathat a V630i készülékén. A készülékhez mellékelt sztereó headset-tel tökéletes hangminőségben élvezhetőek a kedvenc zeneszámok.

Az elsősorban zenetelefonként szolgáló V630i alkalmas a Vodafone live! által kínált sokszínű szolgáltatások kezelésére is. Ide tartozik a mobiltelevízió, a videoüzenet-kezelés és a videotelefonálás. A V630i egy olyan izgalmas telefon, amelyet élvezet használni. Azoknak a fiatal zenerajongóknak fejlesztették ki, akik a legújabb mobiltechnológiák által kínált szabadságot és szolgáltatásokat igénylik.

A felhasználó a Vodafone Radio DJ szolgáltatásával testreszabhatja a zenecsatornákat a telefonon, sőt az éppen hallgatott műsorban lejátszott dalokat meg is vásárolhatja és letöltheti telefonjára. A V630i a 3G lehetőségeit a Sony Ericsson innovatív technológiájával egyesíti, az eredmény pedig egy gyors, interaktív, kiváló hangminőségű szolgáltatás.

A V630i az összes fontos letöltési formátumot támogató, teljes körű zenelejátszót tartalmaz. Ennek köszönhetően számos zeneszolgáltatás zenéit importálhatja a számítógépen keresztül vagy saját CD-gyűjteményéből. Kategóriájában ez az egyik első olyan telefon, amely 256 MB-os Memory Stick Micro (M2) kártyával kerül forgalomba, rendkívül kis helyen teszi lehetővé az adatok tárolását.

Az MPS-60 hordozható hangszóró tökéletesen közvetíti a telefonon tárolt zenét: mindössze csatlakoztatni kell a készülékhez, és már szólhat is a muzsika! Az MPP-60 zenei csomag használatával saját hifiberendezésén hallgathatja a dalokat: segítségével csatlakoztathatja telefonját a hifiberendezéshez, miközben a mobil a tartóban töltődik. A tökéletes otthoni hifiélmény érdekében próbálja ki az MDS-70 otthoni audiorendszert, amely nagyteljesítményű hangszórókkal felszerelt, ízléses külsejű hangerendezés. A Sony Corporation és a Sony Ericsson által kifejlesztett MDS-70 készülék tökéletes hangminősége a Sony S-Master alkalmazásának köszönhető. Ez a hifitechnológia a teljes, gazdag hang garanciája az összes terméknél, az autós audiorendszerektől egészen a televíziókig.

A V630i minden összetevője a szórakozást és a fiatalos életstílust szolgálja. Fekete színű, sportos,kontrasztosan különülnek el a narancsszínnel hangsúlyozott gombok és a készülék hátulján található hangszóró.

A kialakítás egyszerűsége tükröződik a kezelőfelületen is: a lehető legkevesebb kattintással a telefon összes funkciója elérhető. A külön zenegombnak köszönhetően a zenelejátszó mindössze egyetlen gombnyomás, függetlenül attól, hogy mit csinál éppen. A ˝gyorsbillentyűkkel˝ pedig azonnal elérhetők a kedvenc alkalmazások.

A zenén túlmenően a V630i készülék digitális zoomos, 2 megapixel felbontású fényképezőgéppel, e-mail alkalmazással, teljes körű HTML-böngészővel és 1,9 colos, színes kijelzővel is rendelkezik. Az üzleti felhasználást elősegítő alkalmazások közé tartozik a szinkronizálás a számítógéppel, az eszközök és a szoftver. Azoknak, akik vezetés közben gondtalanul szeretnének telefonálni, Bluetooth headseatek széles válsztéka áll rendelkezésére.

A Sony Ericsson V630i készüléke kifejezetten a Vodafone-csoport számára kifejlesztett UMTS zenetelefon. A készülék várhatóan júliustól kapható hazánkban. A Radio DJ szolgáltatás jelenleg Magyarországon nem elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés