Connect with us

Izgalmas Sony Ericsson 3G zenetelefon a Vodafone-nál

Kütyük

Izgalmas Sony Ericsson 3G zenetelefon a Vodafone-nál

A Sony Ericsson bemutatta a V630i készüléket, melyet kifejezetten a Vodafone számára fejlesztett ki.

A V630i a zenelejátszó és a mobiltelefon tökéletes ötvözete, és a 3G-nek köszönhetően a zene és a multimédiás alkalmazások nagy sebességgel és kiváló minőségben állnak rendelkezésre.


A V630i telefon támogatja a Vodafone új Radio DJ szolgáltatását. Ez egy innovatív, interaktív, valós idejű zeneszolgáltatás, amely a hallgatott zeneszámok értékelésének módszerét alkalmazva teszi lehetővé saját zenecsatornák létrehozását. Minél több zeneszámot hallgat meg és értékel a felhasználó, annál személyesebbé válik zenecsatornája. A szolgáltatás használatával a zeneszámok közvetlenül meg is vásárolhatóak. Az alapcsomag részét képező, 256 MB kapacitású Memory Stick Micro (M2) kártyán akár 230 zeneszám tárolható, amelyeket a felhasználó bárhol meghallgathat a V630i készülékén. A készülékhez mellékelt sztereó headset-tel tökéletes hangminőségben élvezhetőek a kedvenc zeneszámok.

Az elsősorban zenetelefonként szolgáló V630i alkalmas a Vodafone live! által kínált sokszínű szolgáltatások kezelésére is. Ide tartozik a mobiltelevízió, a videoüzenet-kezelés és a videotelefonálás. A V630i egy olyan izgalmas telefon, amelyet élvezet használni. Azoknak a fiatal zenerajongóknak fejlesztették ki, akik a legújabb mobiltechnológiák által kínált szabadságot és szolgáltatásokat igénylik.

A felhasználó a Vodafone Radio DJ szolgáltatásával testreszabhatja a zenecsatornákat a telefonon, sőt az éppen hallgatott műsorban lejátszott dalokat meg is vásárolhatja és letöltheti telefonjára. A V630i a 3G lehetőségeit a Sony Ericsson innovatív technológiájával egyesíti, az eredmény pedig egy gyors, interaktív, kiváló hangminőségű szolgáltatás.

A V630i az összes fontos letöltési formátumot támogató, teljes körű zenelejátszót tartalmaz. Ennek köszönhetően számos zeneszolgáltatás zenéit importálhatja a számítógépen keresztül vagy saját CD-gyűjteményéből. Kategóriájában ez az egyik első olyan telefon, amely 256 MB-os Memory Stick Micro (M2) kártyával kerül forgalomba, rendkívül kis helyen teszi lehetővé az adatok tárolását.

Az MPS-60 hordozható hangszóró tökéletesen közvetíti a telefonon tárolt zenét: mindössze csatlakoztatni kell a készülékhez, és már szólhat is a muzsika! Az MPP-60 zenei csomag használatával saját hifiberendezésén hallgathatja a dalokat: segítségével csatlakoztathatja telefonját a hifiberendezéshez, miközben a mobil a tartóban töltődik. A tökéletes otthoni hifiélmény érdekében próbálja ki az MDS-70 otthoni audiorendszert, amely nagyteljesítményű hangszórókkal felszerelt, ízléses külsejű hangerendezés. A Sony Corporation és a Sony Ericsson által kifejlesztett MDS-70 készülék tökéletes hangminősége a Sony S-Master alkalmazásának köszönhető. Ez a hifitechnológia a teljes, gazdag hang garanciája az összes terméknél, az autós audiorendszerektől egészen a televíziókig.

A V630i minden összetevője a szórakozást és a fiatalos életstílust szolgálja. Fekete színű, sportos,kontrasztosan különülnek el a narancsszínnel hangsúlyozott gombok és a készülék hátulján található hangszóró.

A kialakítás egyszerűsége tükröződik a kezelőfelületen is: a lehető legkevesebb kattintással a telefon összes funkciója elérhető. A külön zenegombnak köszönhetően a zenelejátszó mindössze egyetlen gombnyomás, függetlenül attól, hogy mit csinál éppen. A ˝gyorsbillentyűkkel˝ pedig azonnal elérhetők a kedvenc alkalmazások.

A zenén túlmenően a V630i készülék digitális zoomos, 2 megapixel felbontású fényképezőgéppel, e-mail alkalmazással, teljes körű HTML-böngészővel és 1,9 colos, színes kijelzővel is rendelkezik. Az üzleti felhasználást elősegítő alkalmazások közé tartozik a szinkronizálás a számítógéppel, az eszközök és a szoftver. Azoknak, akik vezetés közben gondtalanul szeretnének telefonálni, Bluetooth headseatek széles válsztéka áll rendelkezésére.

A Sony Ericsson V630i készüléke kifejezetten a Vodafone-csoport számára kifejlesztett UMTS zenetelefon. A készülék várhatóan júliustól kapható hazánkban. A Radio DJ szolgáltatás jelenleg Magyarországon nem elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő