Connect with us

Sony Ericsson CST-75: kétportos standard töltő

Kütyük

Sony Ericsson CST-75: kétportos standard töltő

A valóban mobil élet első számú előfeltétele, hogy a mobiltelefon mindig feltölött állapotban legyen, és bármikor használhassuk. A Sony Ericsson CST-75 kétportos standard töltővel telefonja akkor sem kerül használaton kívülre, ha éppen töltődik.


A visszahúzható csatlakozó lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakoztasson hordozható fülhallgató-mikrofont, USB-kábelt, zenekábelt és hordozható hangszórót mobiltelefonjához. Vagyis telefonálhat, zenét hallgathat vagy file-okat vihet át, miközben telefonja feltöltődik a szükséges energiával, hogy segíthessen önnek kapcsolatban maradni, a fontos dolgokra koncentrálni és ellenőrzése alatt tartani őket egész mozgalmas napja során.

A termék 2006 második negyedévének végén lesz kapható hazánkban.

A készlet tartalma:
-CST-75 kétportos standard töltő
-Felhasználói kézikönyv.

Jellemzők:
-Tömeg: 70 gramm
Szín: fekete.

A Sony Ericsson mobiltelefonok és töltők összehangolt fejlesztése a telefon biztonságos és megbízható energiaellátásának garanciája. A kifejezetten Sony Ericsson mobiltelefonok számára kifejlesztett, eredeti Sony Ericsson töltő az optimális megoldás a minőség, a teljesítmény, a biztonság és a megbízhatóság szempontjából.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom