Connect with us

Milyen mobilt kaphatunk 5 millió forintért?

Kütyük

Milyen mobilt kaphatunk 5 millió forintért?

A Goldvish cég 1 millió dolláros luxustelefonját a múlt héten mutattuk be olvasóinknak – most a gyártó egyik olcsóbb modelljét vesszük górcső alá.


Az olcsóság persze relatív, hiszen a Goldvish Illusion készülék ára is meghaladja a 25 ezer dollárt (5,2 millió forint). Ezért a nem kevés pénzért egy olyan, kézimunkával készített ékszertelefont kapunk melynek borítása platinából éppúgy készülhet, mint sárgaaranyból. A hagyományos kialakítású telefon 110 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17 milliméter vastag, tömege pedig a felhasznált nemes anyagok függvényében akár a 200 grammot is megközelítheti.

A csúcsminőségű VVS-1 gyémántokkal díszített Goldvish Illusion egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modult, valamint GPRS Class 10 és EDGE Class 10 technológiát tudhat magáénak. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 176×220 pixeles felbontású TFT kijelző gondoskodik, mely egész pontosan 262.144 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A hátfalba integrált, videófelvevős digitális fényképezőgép egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS képszenzorra épül, a telefon bővítőslotjába pedig akár 2 GB-os kapacitású memóriakártyát is be lehet helyezni. A Bluetooth-képes luxustelefon kapcsán szólnunk kell még a kiváló minőségű MP3 lejátszóról, a sztereó FM rádióról, a diktafon funkcióról, az USB interfészről, valamint a fejlett üzenetküldési szolgáltatásokról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom