Connect with us

technokrata

LG KG320: ultra-vékony kártyatelefon újdonság

Kütyük

LG KG320: ultra-vékony kártyatelefon újdonság

Az LG bejelentette, hogy megkezdi egyik legújabb ultra-karcsú készülékének, a KG320-nak az európai és ázsiai forgalmazását.


A dél-koreai székhelyű vállalat CeBIT 2006-on bemutatott készüléke 95 milliméter hosszú és 45 milliméter vastag, de ami ennél talán sokkalta érdekesebb: vastagsága mindössze 9,9 milliméter. Ezen méretadatokhoz egyébként kereken 100 grammos tömeg társul.

A letisztult formavilágú, teljesen puritán designnal megáldott újdonságban egy 176×220 pixeles felbontású, 1,7 colos képátlójú TFT kijelző kapott helyet, mely 18 bites színmélységű, tehát 262 ezer színárnyalatú.

A hátfalban egy 1,3 megapixeles felbontású kamera teljesít szolgálatot, melynek optikáját nem kell karcolásoktól félteni, hiszen elhúzható lencsevédőt kapott. Az elkészült fotók és videók a 128 MB-os belső memóriában tárolhatók el, memóriakártya fogadási lehetőség sajnos nincs.

Szólnunk kell továbbá az MP3/AAC lejátszó szoftverről, a polifonikus hangzásról, valamint az USB 1.1 csatlakoztathatóságról.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), GPRS kompatibilis és Bluetooth támogatású LG KG320 remélhetőleg hamarosan hazánkban is megvásárolható lesz. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.

(Az alábbi saját felvételek egy közelmúltbeli T-Mobile Multimédia Napon készültek a telefonról.)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp