Connect with us

technokrata

Kényes beszélgetések? Itt a titkosított, biztonsági mobiltelefon!

Kütyük

Kényes beszélgetések? Itt a titkosított, biztonsági mobiltelefon!

Biztonságos, senki által le nem hallgató mobil beszélgetéseket szeretne folytatni? Itt az Ön számára ideális telefon!


A vectroTEL X8 típusjelzésű készülék segítségével teljesen titkosított telefonos beszélgetéseket bonyolíthatunk le – a maximális biztonságról a Diffie-Hellman és AES kódolási technológiák gondoskodnak, a maguk 1.024, illetve 128 bites kódolási megoldásaival. Biztonságos beszélgetéshez két vectroTEL X8-as telefonra, vagy pedig egy vectroTEL X8-ra és egy régebbi vectroTEL S3-ra lesz szükségünk – a visszafelé történő kompatibilitás tehát adott.

A telefonra rápillantva egyből feltűnik, hogy tulajdonképpen egy Sagem myX-8-ast látunk, enyhén átbrandelve. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) készülékben egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátfalba szerelt kamera révén 1,3 megapixeles fotókat, illetve akár videókat is készíthetünk. A belső memória 40 MB-os kapacitású.

A 115x47x21 milliméter méretű, 125 gramm tömegű vectroTEL X8 GPRS, Bluetooth és a Java MIDP 2.0 kompatibilis, egy feltöltéssel pedig maximum 350 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési, valamint 4 órás biztonságos beszélgetési időre képes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák