Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan védjük a legújabb Nokia okostelefonokat?

Kütyük

Hogyan védjük a legújabb Nokia okostelefonokat?

Az F-Secure bejelentette, hogy az F-Secure Mobile Anti-Virus termék támogatja az S60 3rd Edition mobilplatform legújabb verzióját.


A Symbian OS 9.1 alapú harmadik generációs S60 egy nyílt platform szoftverfejlesztők számára, amely még több funkciót, rugalmasságot és biztonságot kínál a felhasználóknak. Az F-Secure Mobile Anti-Virus megtalálható a Nokia N71 és N80 mobiltelefonok memóriakártyáin, a Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 készülékekhez pedig elérhető a Nokia Catalogs szolgáltatáson keresztül.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 for S60 3rd szoftver az első vírusvédelmi termék, amely ehhez a platformhoz készült. Az új mobilbiztonsági szoftver már a következő generációs mobileszközökhöz kifejlesztett szűrőmotort is tartalmazza, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teszi ezt a terméket a korábbi verzióknál. Az új szoftverkliens frissítései gyorsabbak, mivel csak azokat a szoftverelemeket frissíti, amelyek megváltoztak a legutóbbi frissítés óta. Az új F-Secure Mobile Anti-Virus 27 nyelven elérhető.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 kiskereskedelmi forgalomba szánt, dobozos változata megvásárolható lesz olasz, finn és angol nyelven. A termék ezenkívül elérhető az F-Secure eStore webáruházon keresztül. A szoftver ára az EU tagországaiban 12 hónapos előfizetéssel 28,65 euró + ÁFA. Az ingyenes 30 napos próbaverzió az F-Secure Mobile Portal weboldalról tölthető le.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés