Connect with us

A nagy rejtély – mobiltelefonokon

Kütyük

A nagy rejtély – mobiltelefonokon

A Da Vinci kód a filmvásznak mellett a mobiltelefonok kijelzőjét is meghódítja magának.

Az M Factory Kft. a Sony Pictures International regionális disztribútor partnere lett, az együttműködés keretében pedig Lengyelországra és Bulgáriára vonatkozóan kizárólagos jogokat kapott a Da Vinci kód című film mobiltartalmainak forgalmazására.

A híres regényből készült filmhez kapcsolódó mobiltartalmak – polifonikus és valósághű csengőhangok, háttérképek, képernyővédők, ingyenes trailer – a film hazai bemutatójának napjától, május 18-tól tölthetők le. A tartalmak a weben keresztül (például Intercom hivatalos Da Vinci weboldala), GSM operátorok WAP portáljain, és a sajtóban érhetők el.

Emlékezetes, hogy Dan Brown ˝Da Vinci kód˝ című regénye 2003-ban a legsikeresebb könyv volt az Amerikai Egyesült Államokban, de műve nem csak a műfaj legolvasottabb, hanem a legtöbb vitát kirobbantó írása is lett egyben, a katolikus egyházat is érintő sugalmazásai miatt. Az eredetileg művészettörténész foglalkozású regényíró művében olyan, mindent átható rejtélyről ír, amely akkora erőkkel bír, hogy sokan életüket áldozták a titok megvédéséért, mások pedig azért ölnének, hogy a titok mindörökre feledésbe merüljön. A regény főszereplői – Robert Langdon, amerikai szimbólumkutató és Sophie Neveu, fiatal francia titkosírás-szakértő – a Louvre kiállítási csarnokában felfedezett tikos üzenetektől kezdve Leonardo Da Vinci művein át a Sion testvérei és az Opus Dei vallási csoport harcába csöppennek. A küzdelem – amely több száz éve tart – tétje annak a titoknak a megőrzése, amelyhez a történet végén jutnak el a főszereplők. A világhírű regényből készült filmet Ron Howard rendezte, többek között Tom Hanks, Audrey Tautou és Jean Reno főszereplésével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom